Groningen

In Groningen ligt het grootste oefenterrein van Nederland

Een terrein van 30.000 m2 waar in een stedelijke omgeving op alle denkbare scenario’s getraind kan worden.

Mogelijke scenario's

Het oefencentrum kent een enorme verscheidenheid aan objecten (o.a. gebouwen, recreatievoorzieningen, voertuigen) waar realistische trainingen en inzet oefeningen kunnen worden aangeboden.

Wij beschikken hiervoor over een ruim assortiment kant-en-klare scenario’s, materialen en (hulpverlenings) voertuigen. GGB, Grootscalige incidenten en of Active Shooter scenario's (met behulp van zogenaamde airsoft guns), simulatie van rampen behoort onder andere tot het trainingsaanbod.

Mono - en multidisciplinaire scenario trainingen
De grootschaligheid van het terrein maakt het mogelijk om zowel mono- en multidisciplinaire scenario trainingen te organiseren. De mogelijkheid bestaat om met hulpverleningsvoertuigen over het terrein te rijden of voertuigen als onderdeel van het scenario te gebruiken.
Meer informatie
Diverse scenario grootte
Het enorm grote terrein biedt mogelijkheden voor grootschalige scenario trainingen, maar het terrein kan ook onderverdeeld worden in kleinere delen, waar klein- of middelgrote scenario oefeningen kunnen worden gehouden.
Meer informatie
Voertuigen
De grootschaligheid van het terrein maakt het mogelijk om gebruik te maken van rijdende (hulpverlening) voertuigen en of stationaire voertuigen als onderdeel van de oefening.
Learn More
Indoor en outdoor
Diverse scenario enscenering mogelijk: industrieel, huiselijk, bos/natuur, festival etc. en zowel indoor en outdoor.
Learn More
Meerdaagse training
U kunt kiezen voor korte scenario trainingen van een aantal uur tot een volledige dag, maar ook bestaat de mogelijkheid voor meerdaagse scenario trainingen.
Meer informatie
Overnachting
Op het terrein worden mogelijkheden voor overnachting geboden.
Learn More
Catering
Op het terrein zijn diverse voorzieningen op het gebied van eten en drinken, en speciale wensen t.a.v. catering zijn geen enkel probleem.
Learn More

" Train as you fight, fight as you train "

Hyperrealistische immersieve simulatieoplossingen welke de werkelijkheid zeer dichtbij benaderen

Onze trainingen combineren klassikaal leren, hands-on vaardigheidsstations en beoordelingsstations die uw leren aan het werk zetten in gesimuleerde traumasituaties.

Elke cursus bevat een uitgebreide handleiding met diepgaande inhoud, geschreven en bewerkt door traumazorgexperts.

Met innovatieve vaardigheidsstations kunt u de vaardigheden oefenen die geschikt zijn voor uw certificeringsniveau:

Neem ook eens een kijkje op een van de oefeningscentra:

Alkmaar

Utrecht

Nijmegen

Train overal en altijd met onze flexibele simulatiesystemen".

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in een van deze producten:

Zet de volgende stap

Om meer te weten te komen over de innovatieve producten voor noodbeademing en klinische simulatieprogramma's die worden aangeboden door VR MedicalSIM, klikt u op de onderstaande knop en vult u het online formulier in - we streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.