PEUTER, PEUTER TORSO & KIND

Lifecast Body Simulation oefenpoppen voor peuters en kinderen zijn zeer nauwkeurig en levensecht, ontworpen en vervaardigd in het VK.

De Lifecast Toddler (gebaseerd op een 3-jarige) en Child (gebaseerd op een 8-jarige) zijn gebaseerd op de lifecasts en scans van echte kinderen en bevatten levensechte details, waaronder zichtbare aderen en onderliggende structuren, haar en precieze anatomische monden en luchtwegen die ALS mogelijk maken. luchtwegbeheer (intubatie met ET=tube momenteel alleen voor kinderen).

Omdat hij van nature 'floppy' is, is de Toddler ongelooflijk in het uitdagen van de perceptie van hoe een oefenpop eruit zou moeten zien en aanvoelen, en het testen van systemen zoals broselow mogelijk maken om geschikte zorgpaden vast te stellen.

Lifecast-oefenpoppen voor peuters en kinderen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan etniciteiten en zijn gemaakt met nauwkeurige gemiddelde gewichten en lengtes. Ze stimuleren een natuurlijkere omgang, brengen een nieuw niveau van realisme in medische training en demonstreren ons geloof in het bouwen van simulatietrainingstools die emotionele gehechtheid en betrokkenheid creëren .

PEUTER

Kenmerken

TORSO VAN PEUTER

Kenmerken

Opties

Kind

Kenmerken