EOlife X® Trainingsmonitor voor handmatige beademing voor volwassenen

EOlife X® Trainingsmonitor voor handmatige beademing voor volwassenen

Gemaakt om gebruikers te helpen bij het trainen van levensreddende handmatige beademing in overeenstemming met de huidige reanimatierichtlijnen, terwijl de risico's die gepaard gaan met hyperventilatie worden geminimaliseerd.

Luchtwegbeheer: een cruciaal onderdeel van reanimatie

Hyperventilatie vermijden

Hyperventilatie wordt door de meeste verzorgers gevreesd bij het uitvoeren van reanimatie, omdat het kan leiden tot:

Hyperventilatie kan de overlevingskans met ongeveer 70% beïnvloeden, aangezien internationale studies hebben gemeld dat hyperventilatie optreedt bij 80% van de reanimatieprocedures.

De EOlifeX®-trainingsoplossing

EOlife X® gebruikt algoritmen op basis van ERC- en AHA-richtlijnen om het juiste zuurstofvolume toe te dienen en de juiste beademingsfrequenties te volgen voor elk type volwassen patiënt.

De visuele feedback verhoogt de kwaliteit van handmatige beademing met 70% en vertienvoudigt het risico op hyperventilatie.

EOlife X® geeft feedback over lekken en het staafdiagram geeft de in- en uitgeademde volumes in realtime weer, en leert u hoe u: Het masker effectiever kunt positioneren en afdichten. Gebruik de kaakbeweging op de juiste manier om het inblazen van lucht in de maag te voorkomen. Succesvol intuberen.

EOlife X® geeft feedback over lekken en het staafdiagram geeft de in- en uitgeademde volumes in realtime weer, en leert u hoe u:

Om meer te weten te komen over de innovatieve producten voor noodbeademing en klinische simulatieprogramma's die worden aangeboden door VR MedicalSIM, klikt u op de onderstaande knop en vult u het online formulier in - we streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.