AURIS - Simulatiestethoscoop met geavanceerde sensortechnologie

AURiS Simulation Stethoscope

Het realisme en de eenvoud van AURIS maken het ideaal voor in-situ training, wat facilitators een geweldig hulpmiddel biedt voor training en studenten een ongelooflijk realistisch platform biedt om van te leren.

Met AURIS kan simulatie en op scenario's gebaseerd onderwijs snel, eenvoudig en intuïtief worden gegeven. AURIS kan op een oefenpop of bij gestandaardiseerde patiënten worden gebruikt.

AURIS gebruikt een iPhone of iPad die via Bluetooth met de stethoscoop is verbonden om geluiden rechtstreeks naar de oren van de leerling te sturen.

Met behulp van innovatieve sensortechnologie hoort de student alleen geluiden wanneer de stethoscoop op de patiënt wordt geplaatst.

AURIS kan worden gebruikt voor onderwijs en beoordeling, maar ook voor gesimuleerde scenario's.

REALISTISCH EN SIMPEL

Zodra een leerling de stethoscoop op het lichaam plaatst, activeert een sensor het geluidsbestand dat de docent heeft geselecteerd en hoort de leerling de geluiden door de stethoscoop.

Wanneer de leerling de stethoscoop verwijdert, stopt het geluid. De installatie is net zo eenvoudig als het koppelen van de app aan AURIS, waardoor de geluiden, wanneer ze zijn gekalibreerd, naar de stethoscoop kunnen worden verzonden.

De stethoscoop is volledig draadloos en ontvangt stethoscoopgeluiden van het apparaat met een bereik tot 10 meter.

Het systeem wordt geleverd met apparaat en app, inclusief meerdere verschillende hart-, long- en darmgeluiden.

Educatie

Beoordeling

Zet de volgende stap

Om meer te weten te komen over de innovatieve producten voor noodbeademing en klinische simulatieprogramma's die worden aangeboden door VR MedicalSIM, klikt u op de onderstaande knop en vult u het online formulier in - we streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.